Honda CB1000R er lederen av Neo Sports Café-gjengen. Her har du en Honda-legende som ble gjenskapt og gjenfødt i 2018. Honda kan med stolthet vise til over 300.000.000 motorsykler på veien rundt omkring i verden, og er tidenes største motorsykkelprodusent. Sammen med Honda ønsker vi i Motor Teknikk å gi alle muligheten til å oppleve friheten det er på to hjul.

En ekte råtass

Elegante og rene linjer med svart lakk og detaljer i børstet metall gjør at CB1000R oser av potens og klasse. Den er likevel seg selv tro, med den karakteristisk ensidige svingarmen og det "svevende" passasjersetet som får sykkelen til å virke litt kortere enn den egentlig er.

Sammen med CB 650R, CB300R og CB125R er CB1000R én av fire sykler i det stilige konseptet «Neo Sports Café», som Honda presenterte på Tokyo Motor Show i 2017.

I de runde lyktene smelter klassiske naked bike-elementer sammen med topp moderne LED-teknologi. Det øverste eksosrøret er litt større enn det nederste og minner om Moto2-syklene til de legendariske vinnerne av Quatar Grand Prix, Franky Morbidelli og Alex Marquez.

Motoren er firesylindret og leverer et raust dreiemoment i en klasse for seg. Andre godbiter er Throttle by Wire, tre kjørenivåer og elektronisk gasshåndtak og motorbrems med antispinnsystemet Honda Selectable Torque Control.

Dette er en motorsykkel med bred appell og den vil få lange blikk etter seg både på landeveien og parkeringsplassen.

Vi i Motor Teknikk er det naturlige valget for deg som ønsker en autorisert forhandler av Honda. Vi setter stor pris på å dele vår fagkunnskap rundt Honda CB01000R dersom du ønsker mer informasjon om hvordan sykkelen oppfører seg i gitte situasjoner til rett vedlikehold.

Har du det som skal til for å temme denne heftige streetfighteren?No items found.