Fant du mange gleder med CB1000R?

Da vil du garantert få stort utbytte av Honda CB1000R+ som er en mer spekket versjon av sin basismodell. CB1000R+ har sterkere motor, lavere vekt og Quickshifter.

VI anbefaler deg å ta en nærmere titt!

Honda CB1000R anerkjennes for sine elegante og rene linjer i kombinasjon med svart lakk og detaljer i børstet metall som oser av både potens og klasse. Allikevel er sykkelen seg selv lik med i form av den karakteristisk ensidige svingarmen og det svevende passasjersetet som får sykkelen til å virke litt kortere enn hva den egentlig er.

Sammen med CB300R og CB125R er Honda CB1000R én av tre sykler i det stilige konseptet «Neo Sports Café», som Honda presenterte på Tokyo Motor Show i 2017.

Vi i Motor Teknikk er autorisert forhandler av Honda sine sykler og har siden vår oppstart i 1972 bistått entuasiater landet rundt med heftige motorsykler som har gitt høy affeksjonsverdi på motorsykkelen.

Med klare kjennetegn fra legendariske vinnere

I de runde lyktene smelter klassiske naked bike-elementer sammen med topp moderne LED-teknologi. Det øverste eksosrøret er litt større enn det nederste og minner om Moto2-syklene til de legendariske vinnerne av Quatar Grand Prix, Franky Morbidelli og Alex Marquez.

Motoren er firesylindret og leverer et raust dreiemoment i en klasse for seg. Andre godbiter er Throttle by Wire, tre kjørenivåer og elektronisk gasshåndtak, motorbrems med antispinnsystemet Honda Selectable Torque Control ­og Quickshifter.

Honda CB1000R+ er en aggresiv motorsykkel, fullproppet av temperament og vekker oppsikt uansett hvor du kjører. Har du det som skal til for å temme denne heftige streetfighteren?

Vi i Motor Teknikk ønsker både nye og gamle entusiaster velkomne til å kontakte oss for nærmere kikk og informasjon. Hvem vet? Kanskje du unner deg selv en prøvetur?
No items found.