Dersom du er klar for å entre en ny hverdag med fart og spenning, er ikke Honda CB125 å komme utenom som det naturlige alternativet. Det er lett å bli hektet med fantastiske kjøregenskaper, ment for deg som leter etter den perfekte første motorsykkelen.

Lettsykkelen for deg som liker fart og spenning

CB125 er kanskje klassifisert som lettsykkel, men det er verdt å vite at den har sterke røtter til den legendariske modellen CB1000R. Dersom du ønsker en hverdag med fart og spenning kombinert med en solid porsjon med frihet, er dette mest sannsynligvis den rette sykkelen. Det er ingen tilfeldigheter at Honda CB125R er favoritten blant de som ønsker en lett, men sprek motorsykkel og som i tillegg tilhører det anerkjente designkonseptet Neo Sports Café.

Vi i Motor Teknikk tror dette er starten på nye og heftige opplevelser i sykkelsetet!

Smart og raus sykkel

Honda CB125R er en kraftig oppgradert versjon av den velkjente CB125F og er en maskin det er gøy å sitte i setet på. Dette er motorsykkelen som gir deg som førstegangskjøper morsomme og spennende opplevelser i passende doseringer.

Når det kommer til Honda CB125R taler tallene for seg: 13,3 hestekrefter, et dreiemoment på 10 Nm og en vekt på bare 125, 8 kilo. CB125Rs reaksjonsevne gir deg det du trenger av spillerom både i bytrafikken og i åpne landskap. Samtidig skal du lete lenge etter et mer miljøvennlig motorsykkel med konvensjonell motorteknikk.

Honda CB125R er en gjerrigknark på forbruk, men ekstremt raus på ytelse.

Hvorfor ikke starte MC-livet et utpreget design?

Det er ingen tilfeldigheter i produksjonen av Honda CB125R. Hondas designteam har valgt en moderne, men likevel klassisk utforming av CB125R. De klassiske Naked Bike-elementer er selvfølgelig på plass – eksempelvis de runde lyktene, som er utstyrt med moderne LED-lys. Lakken er svart med kule detaljer i metall.

Honda CB125R er lettsykkelen som utmerker seg i denne kategorien på dagens marked. Her er det ingen tilfeldigheter i finessene.

«Verdien av livet ditt kan måles etter hvor ofte sjelen din ble dypt beveget,» har Honda-gründer Soichiro Honda uttalt. CB125R er en perfekt start på resten av ditt mc-liv.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Motor Teknikk for mer informasjon om Honda CB125R!
No items found.