Er du klar for å ta steget opp fra 125 kubikk?

Da kan vi i Motor Teknikk trygt anbefale Honda CB300R!

Dette er den suverene favoritten blant yngre førere som ønsker mer fart, mer spenning og kjøreglede.

Oppmerksomhetssyk og stilig

De fleste entusiaster er godt kjent med Neo Sports Café- serien til Honda. Honda CB300R er intet unntak og er basert på den legendariske storebroren CB1000R. Sykkelen vil garantert tiltrekke seg oppmerksomhet hvor enn du kjører eller parkerer.  

Utrolige kjøreegenskaper som varer lenge

Honda CB300R kombinerer lav vekt (143 kg) og god styrerespons med en turtallsglad ensylindret 286 m3 motor som vil både overraske og glede deg når du vrir på gasshåndtaket. 41 mm opp-ned-gafler og radial frontbrems gjør dette til en komplett A2-nakensykkel. Med en 10-liters bensintank tar Honda CB300R deg hele 300 kilometer før du må fylle tanken igjen.

Nyt Neo Sports Café til det fulle

For å gi det Europeiske markedet et nytt og friskt innslag valgte Honda å dele sitt designtema «Neo Sports Café», som Honda CB300R deler med CB1000R og CB125R. Her får du som fører en 286 kubikk væskekjølt motor, sekstrinns girkasse og et splitter nytt stålrør-chassis som gir en perfekt stivhetsbalanse med utmerket respons. De raffinerte detaljene er mange. Ta en test da vel!

En usammenlignbar kjørefølelse

Honda CB300R er som nevnt ovenfor den perfekte sykkelen med litt størrelse, og som egner seg like godt for yngre eller uerfarne førere som vil ta steget opp fra en 125 kubikk. Som fører får du en motor og et chassis med imponerende kjørefølelse, uten ulempene ved større maskiner som både er tyngre, dyrere og krevet et annet sertifikat. Modellen passer utmerket for nybegynnere som vil utvikle sine kjøreferdigheter og ha det gøy mens de gjør det. Alle de klassiske Hondas-kjennetegnene er på plass: avansert teknikk, elegant design og høy kvalitet i alle ledd.

Ikke vær redd for å ta kontakt med oss i Motor Teknikk dersom du ønsker mer informasjon om Honda CB300R!


No items found.