Beskrivelse

Eventyrmodellen CB500X lever opp til X-en i navnet.

Med nytt 19-tommers hjul i front, lengre fjæringsvei foran og bak, en slankere sal, økt styrevinkel, konisk styre og en tøffere og røffere kåpe som gir langt bedre beskyttelse mot vær og vind, er X-faktoren sikret.

CB500X 2020 er et trygt og godt valg. Like god på asfalt som på uforutsigbare grusveier. Hondas 500-serie er en motorsykkelserie som egner seg optimalt for den som kjøper sin første sykkel.

Uansett om du ferdes på svingete landeveier eller i urbane miljøer, er denne tohjulingen et sikkert valg. CB500X 2020 trenger ikke å snu når asfalten tar slutt! En heftigere og mer bensingjerrig sykkel skal du lete lenge etter.

Passer for alle

Er du ute etter din aller første sykkel, på jakt etter en pendlersykkel eller ganske enkelt ser etter en sykkel som gir deg pur kjøreglede, da bør du ta en nærmere titt på CB500X. Her sitter du avslappet og oppreist og med et godt grep på det brede styret. Med sin lette håndtering og fantastiske førermiljø kan CB500X kjøres av alle førere, uansett typer og kroppsbygninger.

Kvalitet i alle ledd

CB500X er fysisk større enn sine søsken CBR500R og CB500F, med lengre fjæringsvei og litt større hjulavstand. Stylingen er inspirert av V4-Crosstourer, med et slagvolum på 1200 cm3. CB500X er skapt for deg som ønsker en eventyrer med X-faktor!

En diamantramme av stål og høykvalitets fjæringssystem med 41 mm teleskopgaffel og Pro-Link-monodemper bak gir sikker, presis respons sammen med 17-tommers aluminiumsfelger og brede dekk (120 framme, 160 bak). Kraftige bølgeformede skivebremser og ABS gir total kontroll over kjøreopplevelsen.

En trio som slår fra seg

Hondas mellomvekttrio består av streetbiken CB500F, sportssykkelen CBR500R og eventyrmodellen CB500X. Alle tre syklene kan kjøres med A2-førerkort.

No items found.