Er på utkikk etter en motorsykkel som takler tøffe kjøreforhold?

Da kan vi i Motor Teknikk trygt anbefale Honda CRF250 Rally. Denne sykkelen byr på allsidig ytelse både på og av veien. CRF250 Rally er den tøffe rallyversjonen av den praktiske legenden CRF250L. Dagens modell har større bensintank, lang fjærvandring og ypperlig vindbeskyttelse.

En sykkel for en hver anledning

Med Honda CRF250 Rally er du like klar for helgeeventyret, langturen som for den daglige pendlingen. Sykkelens motor er sterk og leverer et solid dreiemoment med god kraft i den høyere enden av skalaen. For deg som fører betyr mer kraft og bedre kjøreegenskaper.

En sykkel for en hver fører

Honda har med sin CRF250 Rally sørget for en gøyal sykkel, og som passer for de fleste lommebøker. Den er inspirert av HRC CRF450 Rally Dakar og vet å bite fra seg ute i terrenget. Dette er offroadsykkelen som er like aktuell for pendleren som for jorda rundt-eventyreren.

Autorisert forhandler med høyt kundefokus

Som kunde hos Motor Teknikk vil du oppleve at vi alltid er tilgengelige med råd, tips og veiledning i forbindelse med Honda CRF250 Rally. Vi er også tilgjenglig for en samtale om alt fra hvordan sykkelen oppfører seg i gitte situasjoner til vedlikehold og hvordan du planlegger for korte eller- lange turer.

Nettopp for at du som kunde skal ha optimal glede og nytte av din motorsykkel.

Helt siden 1972 har vi bistått bikere med passion for heftige motorsykler kombinert med en sunn dose med fart og spenning. Hos oss vil du garantert finne rett motorsykkel og som representerer din personlighet.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Motor Teknikk!


No items found.