Ønsker du en sykkel med praktiske og smarte funksjoner som skaper lykke?

Vi i Motor Teknikk mener du da leter etter Honda CRF250L som er verdenskjent for å være en praktisk og morsom motorsykkel som egner seg like godt for pendling både i bytrafikken og på landsbygda.

I tillegg er Honda CRF250L er kvikk, har god sittestilling, lav vekt, god drivstofføkonomi og fin prislapp.

Når fordelene begynner å bli mange, er det kanskje ingen tilfeldigheter?

Hos Honda er absolutt ingenting overlatt til tilfeldighetene. I flere tiår har bedriften opparbeidet seg et rennommé svært få produsenter kan måle seg med. CRF250L er intet unntak og du vil raskt merke kvaliteten og ekte håndverk.

Lettkjørt og kostnadseffektiv sykkel

Lang fjærvandring, ABS, 43 mm Showa USD gaffel og Pro-Link bakfjæring er elementer som gjør modellen ekstremt anvendelig og lettkjørt. CRF250L kan kjøres med A2-førerkort, men er likevel en fullblods motorsykkel for alle førere som er ute etter en gøyal og allsidig sykkel. Her kan du realisere drømmen om motorsykkelkjøring uten å måtte tyne lommeboka.

Vår lange erfaring og fornøyde kunder gjør at vi i Motor Teknikk er det naturlige valget for deg som vurderer å anskaffe deg ny sykkel eller utstyr. Vi setter vår lit til å ha en flott butikk som kan skaffe deg hva enn det er du ønsker deg.

Vi er stolte av å kunne skreddersy våre løsninger, samtidig som vi er kjent for vår lange fartstid, men også for vår korte leveringstid.


No items found.