Honda Monkey ble lansert så langt tilbake som 1961 av motortemaparken til Honda. Sykkelen er kjent verden rundt, kanskje mest for sine kreative krumspring. Morsaken Honda Monkey 125 kan skilte med både opp-ned-gaffel, ABS-skivebremser på både forhjul og bakhjul og digitalt LCD-display.

Honda Monkey er en av verdens mest berømte motorsykler, og med sin utvikling opp gjennom årene, har den rett og slett blitt en stor (men liten!) Honda-legende.

For deg som liker moderne teknologi i nostalgisk innpakning

Honda Monkey 125 har en moderne, luftkjølt motor på 125 kubikk som er hentet fra den seneste Honda MSX 125. Dette gir deg som Monkey-fører 9,4 hk å kose deg med.

Sykkel med førervennlige mål

Monkey 125 er kanskje ikke like liten som sine forgjengere, men målene på (lengde x bredde x høyde) 1710 x 755 x 1029 millimeter, samt salhøyden på 776 millimeter, gjør den allikevel til en nett og førervennlig sykkel.

Honda Monkey 125 veier 107 kilo, triller på 12-tommers hjul, har stålramme og er tro mot originalens ikoniske konstruksjon med sine to bakdempere. Foran sitter det en moderne USD-gaffel. Den kommer med lekre kromdetaljer og spreke farger.

Vi i Motor Teknikk har siden 1972 sørget for å dekke behovene til motorsykkelentusiaster rundt omkring i landet. Vi er stolte av å være autorisert forhandler av Hondas motorsykler, som forøvrig er den desidert største produsenten på verdensbasis.

Hos oss vil du garantert finne sykkelen for nettopp dine behov!No items found.