Yamaha MT-09 har de siste årene vært den desidert mest populære motorsykkelen verden rundt. Man kan trygt si at Yamaha har gjort seg flid med et rått og aggressivt design kombinert med herlig teknologi.

Det er ingen tilfeldigheter i produksjonen av sykkelen som sies å ha forandret alt innen sjangeren.

For deg som fører betyr dette at du får en sykkel som er enda skarpere og mer teknologisk avansert enn noensinne. Yamaha MT-09 er dynamisk og laget for å inspirere dagens generasjon av motorsyklister med oppheng på fart og spenning.

En sykkel som krever sin oppmerksomhet

Det sies at førsteinntrykk betyr alt, og MT-09 er intet unntak og krever oppmerksomhet med de fryktinngytende doble LED-lyktene og den svært så aggressive stilen. Vingespissene foran og ribbene på sideradiatoren gir et ultraskarpt utseende.

Produksjonsteamet til Yamaha ønsket å designeten kortere bakende, nettopp for å understreke motorsykkelens kompromissløse stil. Denne ustoppelige kraften er med sitt radikale utseende, raffinerte karosseri og høyere spesifikasjoner klar til å gi deg en helt ny kjøreopplevelse med MT-09.

MT står for Masters of Torque, noe som gjenspeiles i effekten til sykkelen.

Vi i Motor Teknikk ønsker å være det naturlige valget for deg som skal kjøpe ny eller brukt motorsykkel og setter alltid deg som kunde i fokus. Vår oppgave er å dekke dine behov slik at du velger riktig sykkel relatert til budsjett, bruksområder og valg av utstyr.

Vi ønsker deg velkommen til å teste Yamaha MT-09!


No items found.