Yamaha sin eksklusive MT-09 SP er den siste Hyper Naked-modellen som tas med i Yamahas bestselgende serie som har skapt mange gode kjøreopplevelser for sine entusiastiske fans verden rundt.

MT-09 er fullført i et MT-10 SP-inspirert Silver Blu Carbon-fargevalg, og er utstyrt med den ultimate tresylindrede MT-en. Dette er definitivt ekte vare for deg som krever det lille ekstra i en sykkel.

Sykkelen for deg som ønsker å utforske den "mørke siden"

Kreftene som er i virksomhet på Dark Side of Japan, kan aldri stå stille og er utstyrt med en fullt justerbar Öhlins-støtdemper bak tar MT-09 SP Hyper Naked-håndteringen opp på et nytt nivå. Spesialutstyret inkluderer justerbar gaffel og svarte instrumenter med svart styre og hendler samt blå hjul og en sete med blå sømmer. Er du klar for å bli bedre kjent med den "mørke siden"?

Siden 1972 har vi I Motor Teknikk opparbeidet oss en solid posisjon som autorisert forhandler av Yamaha. I dag er vi desidert best på rådgivning og veiledning i bransjen. Uansett hva du lurer på - vi kan hjelpe deg. Med tanke på at vi har eksistert lenge har vi også muligheten for å skreddersy våre løsninger nøyaktig etter dine ønsker.

Vi tror du lar deg imponere av Yamaha MT-09 SP! Kom og prøv den da vel!

No items found.