Erfaringsmessig kan det være vanskelig for sykkelentusiaster å komme seg ut av mørket når de først har prøvd Dark Side of Japan av Yamaha.

Med Yamaha MT-10 har du alle muligheter for å oppleve den ultimate ytelsen på to hjul. Du trenger ikke mange sekunder å forstå hvorfor man gjerne forblir på den "mørke siden" når man først skal kjøre Yamaha.

Spesiell versjon med mange finesser

Yamaha MT-10 betraktes som en svært så spesiell sykkel i kategorien, og er utstyrt med Öhlins elektronisk racingdemper for å gi deg best mulig kontroll såvel som et eksklusivt instrumentpanel med TFT-fargeskjerm og spesielle racingfarger.

Med antispinnsystemet, hjelpe- og slipperclutchen og hurtigskiftsystemet er du utrustet med teknologien som skal til for å utnytte 998cc-motorens brutale kraft. Det heftige momentet kombinert med fremragende chassis-smidighet gjør denne sykkelen til den absolutte Hyper Naked.

Vi i Motor Teknikk ønsker å være det naturlige valget for deg som skal kjøpe ny eller brukt motorsykkel og setter alltid deg som kunde i fokus. Vår oppgave er å dekke dine behov slik at du velger riktig sykkel relatert til budsjett, bruksområder og valg av utstyr.

Vi ønsker deg velkommen til å teste Yamaha MT-10 SP!

No items found.