Yamaha har de siste årene dratt tusenvis av sykkelentusiaster verden rundt, over til den mørke siden.

Med Dark Side of Japan er det slett ingen stor overraskelse at MT-modellene til Yamaha har fått solid oppmerksomhet hos førerne som alltid leter etter en heftigere fartsopplevelse på to hjul.

Vi i Motor Teknikk kan bekrefte at det er lite med tilfeldigheter i produksjonen og utviklingen hos Yamaha. Og MT-125 er ikke noe unntak -  Med sin dynamiske stil, nakne karosseri og spennende ytelse, ligger alt til rett for mange spennende kjøreturer.

Spørsmålet er om du takler den radikale og nye MT-125 som bringer enda mere ytelse, attitude og adrenalin til 125-klassen?

Finn den mørke siden i deg selv

Med ny high-tech motor og et kompakt karosseri hvor tyngdevekten er lagt fremover, pluss et aggressivt nygenerasjons MT design, kan ikke Yamaha MT-125 sammenlignes med noe annet. Vi tror du finner the Dark Side med denne sykkelen.

Som kunde hos oss i Motor Teknikk vil du oppleve at vi alltid er tilgengelige med råd, tips og veiledning om hvordan sykkelen oppfører seg på forskjellige underlag og situasjoner.

Vi skreddersyr løsninger, og med vår lange fartstid har vi kort leveringstid, svært god kompetanse og kan om ønskelig levere din drømmesykkel på døren til en fornuftig pris.

Vi ønsker å introdusere deg for Yamahas grunnleggende DNA i MT-125.

Opplev å ri på en ekte Master of Torque! og gjør deg klar for å bli revolusjonert!No items found.