Honda NC750S er sykkelen som kombinerer brukervennlighet og kjøreglede med et lekkert design til en imponerende pris. Helt siden fødselen i 2012 har NC750S imponert førere i alle aldre, verden rundt.

Utmerket valg for deg som ønsker en leken, men sikker sykkel som er billig i drift.

En sykkel for både den unge og den erfarne

For deg som er nybegynner vil du finne Honda NC750S både lettkjørt og smidig. Dersom du er en erfaren fører vil du garantert sette pris på kvaliteten og kjøreegenskapene kombinert med fleksibel motor og god brukervennlighet. Honda NC750S er en sykkel som er lett å bli glad i og som tilfredsstiller de fleste førere.

Oppgraderte krefter og finesser

Honda NC750S har de siste årene fått større motor, mer krefter, bedre dreiemoment, doble balanseaksler for supermyk gange, ny eksospotte og høyere giring. NC750S kombinerer moderne design med en morsom og økonomisk kjøreopplevelse som tar deg tilbake til det grunnleggende ved å kjøre motorsykkel, nemlig mobilitet og glede.

Kontinuerlig utvikling

Honda NC750S har vært i kontinuerlig utvikling og har gradvis blitt optimalisert – og leverer i dag enda mer av det en MC-syklist ønsker seg av en maskin. I 2016 ble NC750S lansert i en mer sporty variant i nye farger og med LED-lykter foran og bak.

Denne tohjulingen er en av de mest kostnadseffektive, allsidige og anvendelige motorsyklene på markedet. En heftig sykkel for deg som er på jakt etter en maskin med sterk prestasjon og funksjonalitet. NC750S er billig i drift, sikker og leken.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å nyte Honda NC750S!No items found.