Folk som kan motorsykkel er enige om at Honda NC750S DCT kan oppsummeres som billig i drift, sikker og leken.

NC750S har helt siden den ble lansert i 2012 tiltrukket seg bikere i alle aldre, sikkert fordi den kombinerer kjøreglede og brukervennlighet med et tiltalende utseende og gunstig pris.

Lettkjørt kvalitet for deg som er ny entusiast

Dersom du er nybegynner er det viktig å finne rett sykkel - gjerne lettkjørt og smidig. Erfarne førere vil sette pris på kvalitet, kjøreegenskaper, fleksibel motor og god brukervennlighet. Honda NC750S DCT er en sykkel som er lett å bli glad i og som tilfredsstiller de fleste førere.

NC750S har de siste årene fått heftigere motor, mer krefter, bedre dreiemoment, doble balanseaksler for supermyk gange, ny eksospotte og høyere giring. NC750S kombinerer moderne design med en morsom og økonomisk kjøreopplevelse som tar deg tilbake til det grunnleggende ved å kjøre motorsykkel, nemlig mobilitet og glede.

Sterke prestasjoner og mer sporty

Sykkelen er kontinuerlig videreutviklet og optimalisert – og leverer i dag enda mer av det en MC-syklist ønsker seg av en maskin. I 2016 ble NC750S lansert i en mer sporty variant i nye farger og med LED-lykter foran og bak.

Denne tohjulingen er en av de mest kostnadseffektive, allsidige og anvendelige motorsyklene på markedet. En heftig sykkel for deg som er på jakt etter en maskin med sterk prestasjon og funksjonalitet. NC750S er billig i drift, sikker og leken.

Vi i Motor Teknikk har siden 1972 sørget for å dekke behovene til motorsykkelentusiaster rundt omkring i landet. Vi er stolte av å være autorisert forhandler av Hondas motorsykler, som forøvrig er den desidert største produsenten på verdensbasis. Hos oss vil du garantert finne sykkelen for nettopp dine behov!


No items found.