Vi i Motor Teknikk kan med glede presentere BMW R 1250 RS for deg som er ivrig tilhenger av sportssykler med kraftig motor!

Det er verdt å vite at hver tur bestemmes av to faktorer: tid og distanse.

Med den nye BMW R 1250 RS kan du få mer ut av hver tur. Med 143 Nm dreiemoment og 100 kW (136 hk) i den nye boksermotoren akselererer enda raskere til ønsket hastighet.

Innovativ og imponerende teknologi

Den innovative BMW ShiftCam-teknologien gir deg som fører mer dreiemoment og imponerende elastisitet over hele fartsområdet. Så du kan briljere med en imponerende sprint på asfalten i alle kjøre situasjoner. Den redesignede fronten gir LED-lyskasteren et friskt, sporty utseende og er aerodynamisk i vinden.

Med en sykkel på nivået til BMW R 1250 RS kan du kjøre raskt og komfortabelt når som helst. En ting er sikkert - uansett hvor mye vei du legger bak deg: med R 1250 RS vokser din kjøreglede for hver meter du legger bak deg.

Siden 1972 har vi I Motor Teknikk opparbeidet oss en solid posisjon som autorisert forhandler av BMW. I dag er vi desidert best på rådgivning og veiledning i bransjen. Uansett hva du lurer på - vi kan hjelpe deg. Med tanke på at vi har eksistert lenge har vi også muligheten for å skreddersy våre løsninger nøyaktig etter dine ønsker.

Vi anbefaler deg å ta en prøvetur med BMW R 1250 RS snarest!


No items found.