Søker du etter en sykkel som får adrenalinet til å pumpe?

Da kan du trygt gå for Yamaha R1!

Når Yamaha skulle produsere R1, ønsket de en sykkel helt fri for kompromisser. Derfor ble den også utstyrt med den mest sofistikerte motoren og chassisteknologien på markedet. R1 er den ultimate sykkelopplevelsen for deg som liker Supersport.

Flere finesser å by på

Yamaha R1 er utstyrt med en aggressiv ny M1-kåpedesign og leverer mer aerodynamiske ytelse. Neste generasjon LED-frontlykter og redesignede LED-markeringslys forsterker denne sykkelens fryktinngytende tilstedeværelse – og med det nye bremsekontrollsystemet (BC) og Engine Brake Management (EBM) er det du som har kontrollen.

I tillegg kan hvert av de syv justerbare elektroniske førerhjelperne finjusteres i løpet av sekunder via YRC-systemet. R1 har også med forsterket fjæring, en svært raffinert EU5-motor og premium RS11-dekk.

R1 hever listen opp til et nytt nivå.

Siden 1972 har vi I Motor Teknikk opparbeidet oss en solid posisjon som autorisert forhandler av Yamaha. I dag er vi desidert best på rådgivning og veiledning i bransjen. Uansett hva du lurer på - vi kan hjelpe deg. Med tanke på at vi har eksistert lenge har vi også muligheten for å skreddersy våre løsninger nøyaktig etter dine ønsker.
No items found.