For deg som ønsker en sykkel med enorm kraft kombinert med god kontroll, er Yamaha R125 alternativet du leter etter.

Yamaha har i sin produksjon sørget for at R125 har sin inspirasjon i den legendariske R1 og for en ekte entusiast er det lett å se at den er utviklet med R-seriens DNA.

Rask sykkel med sofistikert motor

R125-motoren er kanskje den mest sofistikerte 125 cm³-modellen Yamaha noensinne har produsert. Systemet for variabel ventilfunksjon (VVA) og nytt topplokk med høy gjennomstrømning gir kraftige omdreininger ved lavt turtall og spennende effekt ved høyt turtall – som fører får du rask akselerasjon, rask igangkjøring, høy topphastighet og unik drivstoffeffektivitet.

Stilrene finesser

Det R1-baserte karosseriet fremstår stilrent og robust, og de doble LED-frontlyktene gir den et sterkt og kraftfullt utseende. Den kompakte Deltabox-rammen, en svingarm i aluminium og et bredt 140-profilers bakdekk bekrefter R125s status som den ultimate modellen til lettvekt supersport.

Siden 1972 har vi I Motor Teknikk opparbeidet oss en solid posisjon som autorisert forhandler av Yamaha. I dag er vi desidert best på rådgivning og veiledning i bransjen. Uansett hva du lurer på - vi kan hjelpe deg. Med tanke på at vi har eksistert lenge har vi også muligheten for å skreddersy våre løsninger nøyaktig etter dine ønsker.

No items found.