Når Yamaha skulle lage R125 Monster Energy MotoGP ønsket de å lage en kul sykkel med DNA fra R-serien.

Resultatet ble en sykkel inspirert av legendariske YZR-M1 om som definitivt er blitt en favoritt blant 125 cm³-entusiaster verden rundt.

Eksklusiv sykkel med høyere topphastighet

Monster Energy-grafikk i MotoGP-stil og et aggressivt R1-inspirert karosseri gjør R125 Monster Energy til den mest eksklusive 125-modellen som noensinne er produsert av Yamaha – og den forbedrede Deltabox-rammen sammen med svingarmen i aluminium og bredere 140-profilers bakdekk forsterker 2019 R125s posisjon som den ultimate modellen i klassen Lettvekt Supersport.

Motoren til R125 Monster Energy leveres med et sofistikert system for variabel ventilfunksjon (VVA) og et topplokk med highflow som gir kraftigere moment ved lavt turtall og høyere effekt ved høyt turtall. Som fører får du hurtigere akselerasjon, raskere omdreininger, høyere topphastighet og bedre drivstoffeffektivitet.

Vi er alltid tilgjengelige for å dele vår kunnskap om Yamaha MT-10 med deg som kunde. Hos oss skal du forvente å få gode råd og solid veiledning om hvordan sykkelen oppfører seg på forskjellige underlag og situasjoner.

Som autorisert forhandler har vi muligheten for å skreddersy våre løsninger for deg. Vi er kjent for vår korte leveringstid og kan om ønskelig levere din drømmesykkel på døren til en fornuftig pris.


No items found.