Drømmer du om en fantastisk lettvektsykkel i Supersportklassen?

Er du opptatt av ytelse og design?

Da anbefaler vi deg å bli bedre kjent med Yamaha R3!

R3 er av Yamahas toppmodeller og gir deg som fører en helt unik ytelse i kombinasjon med en oppsiktsvekkende stil. Det er ingen tilfeldigheter at R3 er en favoritt hos A2-kjørere. Sykkelen leveres fullt utstyrt med mange imponerende toppfunksjoner.

Yamaha R3 anerkjennes for sin banebrytende MotoGP®-inspirert utseende som gjør den til den heftigste 300-modellen både på veien og på banen. Det slanke karosseriet med et sentralt luftinntak speiler utseendet til den legendariske Yamahas YZR-M1 MotoGP®-sykkel – og de fartspregede doble LED-frontlyktene understreker at den har R-seriens rene DNA.

Samtidig er sykkel utrustet med en førsteklasses opp-ned gaffel på 37 mm som gir deg en presis fjæringsfølelse. For Yamaha har en vesentlig del av utviklingen gått ut på å sørge for at ergonomien gir deg alt du kan ønske av komfort og kontroll.

Helt siden 1972 har vi opparbeidet oss en solid posisjon som autorisert forhandler av Yamaha-sykler. For deg som kunde betyr dette en enorm fagkunnskap, men også en fornuftig pris på din drømmesykkel.

Vi ønsker deg velkommen for både veiledning og forfriskende prøveturer med Yamaha R3!
No items found.