Entusiaster av Yamaha Ténéré 700 er enige om at sykkelen gir deg muligheten til å forme din egen fremtid. Rett og slett fordi dette er en motorsykkel som kan brukes overalt i kombinasjon med at den gir deg muligheten til å leve livet uten begrensninger. Maken til frihetsfølelse skal du lete lenge etter!

Perfekt balanse mellom kraft og kontroll

Yamaha Ténéré 700 er ment for langdistanse. Denne rallyinspirerte eventyrsykkelen drives av en 2-sylindret 689cc motor med høyt dreiemoment, utstyrt med en spesialoptimalisert girkasse som gir deg den ideelle balansen mellom kraft og kontroll, for å mestre et bredt spekter av kjøreforhold på grus eller asfalt.

Sykkelens kompakte rørformede chassiset og slanke karosseriet gir maksimal smidighet enten du står eller sitter når du kjører – og fjæring og hjul med eiker for lange kjøreturer gir deg muligheten til å komme frem hvor som helst. Bare fyll opp og reis. Den neste horisonten er din.

Vi i Motor Teknikk har siden 1972 bistått nordmenn med fantastiske motoropplevelser på to hjul. Vi trenger ikke mange stikkordene fra deg for å vite hvilke type fører du er. Vår fagkunnskap kommer deg til nytte dersom du ønsker informasjon eller veiledning rundt våre sykler.

Vi kan trygt anbefale deg en prøvetur for å bli bedre kjent med Yamaha Ténéré 700!

No items found.