Yamaha Tracer 700 er den perfekte kombinasjonen mellom sportslig ytelse og komfortable touring-egenskaper, og passer perfekt for deg som søker spenning på to hjul.

Yamaha har som ambisjon om å få adrenalinet ditt til å stige når du kjører Tracer 700. Med denne sykkelen får du et aggressiv nytt utseende og en helt vanvittig holdning. Denne dynamiske sport touring motorsykkelen er klar for å gi deg den spenningen du trenger, ved hjelp av sin fremragende ytelse og smidighet.

Imponerende innmat

Yamaha Tracer 700 er utstyrt med en CP2-motor med crossplane-teknologi som produserer en bølge av lineært dreiemoment, som bare fortsetter å gå rett gjennom turtallsområdet, med en bemerkelsesverdig akselerasjon i hvert gir – og det kompakte understellet og den justerbare fjæringen er bygget for å skjære raskt og presist rundt hvert hjørne.

I tillegg får du ta del i neste generasjons aerodynamiske karosseri med doble LED-lykter og aggressive skråøyde markeringslys som forsterker sykkelens moderne design og kraftfulle, flotte utseende – og med langdistanseergonomi, bredere styre og justerbart kåpeglass, er Yamaha Tracer 700 alltid klar for din neste tur.

Ergonomisk sykkel

For Yamaha var ergonomi et viktig nøkkelord i produksjonen av Tracer 700 når bedriften ønsket en manøvrerbar sykkel. Så fort du setter deg på den, vil du raskt kjenne at det nye setet og det bredere styret gir deg som fører mer kontroll og støtte på sykkelen. Vindskjermen er også mulig å justere med én hånd.

Besøk oss i dag og bli bedre kjent med Yamaha Tracer 700!

No items found.