Sykkelentusiaster og Honda-fans er samstemte om at Honda VFR1200X Crosstourer er virkelighetsflukt og underholdning på to hjul. De siste årene har den svært så populære sykkelen kommet med en rekke oppgraderinger som sent vil glemmes hos en ekte tilhenger av gode kjøreopplevelser.

Imponerende oppdateringer

Så fort du setter deg på Honda VFR1200X Crosstourer vil du rask merke at den justerbare vindskjermen er lett å betjene med én hånd og kan finjusteres etter vær og vind. Med tre nivåer i S (Sport)-modus for Dual Clutch Transmission (DCT), kan et bredere spekter av kjørescenarioer og stiler dekkes. Programvaren til sykkelen gjør at maskinen registrerer oppover- og nedoverbakker og justerer skiftemønstrene deretter. Honda VFR1200X Crosstourer har dessuten en Euro 4-kompatibel motor.

For deg som ønsker sofistikert kraft

I Honda VFR1200X Crosstourer finner du fortsatt det variable TCS-antispinnsystemet og den spissede teknikken. Som fører kan du også velge mellom manuelt gir – eller automat (DCT). Samtidig får du et rikelig og godt dekkende utvalg av originalt tilbehør til VFR1200X Crosstourer sikrer den komplette kjøreopplevelsen – blant annet varmehåndtak, sidevesker, toppboks i aluminium og frontbeskyttelse med to lykter. 12V-uttak for smarttelefoner og oppvarmede vester kan fås som ekstrautstyr.

Vi i Motor Teknikk ønsker deg hjertelig velkommen til å kjenne VFR1200X Crosstourer sin sofistikerte, kraftige og kapable effekt med 129 hk ved 7750 omdreininger og et moment på kraftfulle 126 Nm ved 6500 omdreininger.

Vi tror du lar deg imponere!

De beste egenskapene fra to verdener

Man kan trygt si at Honda har gjort seg flid med sine oppdateringer for VFR1200X, og har hentet ut de beste egenskapene fra Sportstourer- og Adventuresegmentet. Aluminiumsrammen på sykkelen skaper fremragende balanse mellom lav vekt og stivhet, kombineres med lange fjæringer og dempere som gir komfortabel kjøring på alle underlag. Kjørestillingen er oppreist og sikrer deg en suveren kjørekomfort, trygg håndtering, godt grep og presis kontroll – perfekt for den nordiske motorsyklist.

Ikke la denne opplevelsen gå fra deg!No items found.