Honda har de siste årene gjort heftige oppgraderinger på den legendariske Honda VFR1200X Crosstourer DCT.

For deg som er entusiast er dette en sann virkelighetsflukt. Og det er vanskeligere å få en mer vanvittig underholdning på bare to hjul.

Vi i Motor Teknikk ønsker deg hjertelig velkommen til sann kjøreglede!

Genial sykkel med geniale oppdateringer

Her til lands her klimaet varierende og til tider ganske røffe. Den justerbare vindskjermen på VFR1200X er lett å betjene med én hånd og kan finjusteres etter vær og vind. Du finner også tre nivåer i S (Sport)-modus for Dual Clutch Transmission (DCT), som dekker et bredere spekter av kjørescenarioer og stiler. Programvaren gjør at maskinen registrerer oppover- og nedoverbakker og justerer skiftemønstrene deretter. Flertallet av VRF1200X-kjørere har siden 2014 valgt DCT-alternativet.

Som om dette ikke var nok har også VFR1200X Crosstourer DCT en sprek Euro 4-kompatibel motor.

Forholdene ligger til rette for mange enorme kjøreturer!

Kraftigere motor og flere smarte sofistikerte funksjoner

Honda VFR1200X Crosstourer DCT benytter fortsatt det variable TCS-antispinnsystemet og den spissede teknikken. Du kan også velge mellom manuelt gir – eller automat (DCT). Du finner også et rikelig utvalg av originalt tilbehør til VFR1200X Crosstourer DCT sikrer den komplette kjøreopplevelsen – blant annet varmehåndtak, sidevesker, toppboks i aluminium og frontbeskyttelse med to lykter. 12V-uttak for smarttelefoner og oppvarmede vester kan fås som ekstrautstyr.

VFR1200X Crosstourer DCT er sofistikert, kraftig og kapabel og strekker seg langt med en sterk effekt på 129 hk ved 7750 omdreininger og et moment på kraftfulle 126 Nm ved 6500 omdreininger.

Det er bare å la seg imponere av Honda sine oppgraderinger for en allerede svært så populær sykkel på internasjonal basis.

Det beste fra to verdener Sport og Adventure

Honda VFR1200X Crossrunner DCT er en sykkel som kombinerer det beste fra Sportstourer- og Adventuresegmentet. Aluminiumsrammen, med sin fremragende balanse mellom lav vekt og stivhet, kombineres med lange fjæringer og dempere som gir komfortabel kjøring på alle underlag. Kjørestillingen er oppreist og sikrer deg en suveren kjørekomfort, trygg håndtering, godt grep og presis kontroll – perfekt for den nordiske motorsyklist.

Vi kan trygt anbefale deg en kjøreopplevelse du knapt har kjent maken til tidligere. Du er hjertelig velkommen til å besøke oss for en uforpliktende prøvetur - Det er bare å nyte!


No items found.