Med Honda VFR800F får du sporty detaljer og komfortable funksjoner som justerbar setehøyde, Hondas Traction Control System, ABS, varmehåndtak og Hondas nye intelligente, automatiske blinklys. Som tilsvarende VFR800F-serien er selvfølgelig V4-motoren inkludert i pakken. Motorsykkelen kjennetegnes for sin allsidighet og har smeltet hjertet til mange entuasiaster verden rundt siden sin fødsel i 1986.

Honda VFR800F er 10 kilo lettere og har ny programmering av motoren for å gi bedre dreiemoment i lavt- og mellomregisteret.

Vanvittig med krefter i motoren

Honda er anerkjent for V4-konfigurasjonen og går hele 40 år tilbake i tid. Konfigurasjonener en kompleks, men kompakt enhet som gir en helt unik kraftlevering og motorfølelse for både deg og sykkelen. V-motorer har lange tradisjoner hos Honda: Hondas RC213V MotoGP maskin bruker en V5, flaggskip som VFR1200F og VFR1200X har V4, det samme har CTX1300 og Pan European. Motortypen er derfor en kraftpakke som er tett integrert i Hondas DNA.

Honda VFR800F er den ideelle sykkelen for V4 - en motorsykkel som helt fra begynnelsen har kombinert det beste fra sport og touring. Den trives godt med passasjer og bagasje. VFR-eiere er svært lojale mot sykkelen og det antas at det fortsatt finnes over 75 000 VFR i daglig bruk i Europa.

Moderne teknologi og massevis av karisma

For Honda var det spesielt to faktorer som var svært viktige under utviklingen av den nye Honda VFR800F - Bevare og videreutvikle de essensielle VFR kvalitetene som har inspirert så mange, og samtidig oppdatere den nye modellen med moderne teknologi og egenskaper.  Singel eksos har erstattet den doble under setet, i tillegg er det flere andre vektbesparende detaljer.  Et gjenkjennelig og aggressivt design, som har gjort VFR´en slankere og smidigere.

VFR800F er like beryktet for sin utholdenhet som for sin karisma. Er du klar for en prøvetur?

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Motor Teknikk!

No items found.