Honda X-Adventure betraktes blant entusiaster som en svært usedvanlig motorsykkel og er en kombinasjon av scooter og adventure i en pendlervennlig innpakning. Sykkelens kjennetegn er dens lange fjærvandring, herdet chassis, høytliggende lyddemper, trådeikefelger, håndtaksbeskyttere og rally-inspirert instrumentering. DCT-versjonen har tretrinns antispinn og en G-bryter som gir deg full kontroll når du kjører på grus, hentet fra den legendariske 1000-kubikkeren Africa Twin. Det skal mye til for at du ikke lar deg imponere!

Honda har sørget for å bevare sine tradisjoner i å utvikle innovative måter å skape nye sykler som forbedrer og beriker livsstilen for deres trofaste kunder.

Vi i Motor Teknik er autorisert Honda-forhandler og er alltid tilgengelige med råd, tips og veiledning. Vi tar mer enn gjerne en samtale om alt fra hvordan sykkelen oppfører seg i gitte situasjoner til vedlikehold og hvordan du planlegger for korte til lengre turer - Nettopp for at du som kunde skal ha optimal glede og nytte av din motorsykkel.

Symbolet på full frihet

Det tøffe chassiset, den lange fjærvandringen, den radialmonterte bremsen med fire stempler og den momentsterke 745 kubikk tosylindrede motoren, drevet av Hondas Dual Clutch Transmission, taler for seg. Det gjør også de smarte detaljene. Nyt farten, spenningen og ikke minst friheten du får som fører av Honda X-Adventure!

Fleksibel sykkel  for et hvert behov

X-ADV er utstyrt med en vindskjerm som kan justeres i fem nivåer, oppbevaring under setet (21 l) med plass til en offroad-hjelm, håndbeskyttere, et rally-stylet instrumentpanel, senterstøtte og Hondas Smart Key System. Det er tilstrekkelig å vri om på bryteren for å starte tenningen og låse opp rattlåsen. Og med de øvrige bryterne på dashbordet åpner du tanken og setet.

Med alle mulighetene du får med Honda X-Adventure er vi trygge på at du blir fornøyd!

Sørg for at du har det gøy!

Du blir kanskje ikke overrasket når vi sier at Honda X-Adventure er designet i Hondas FoU-senter i Roma. Sykkelens design har elegansen og kvaliteten som man gjerne ser fra landet generelt. Grunnen til at vi mener at du må ha det gøy er nettopp fordi designernes mantra under arbeidet var rett og slett «Go Have Fun!».

Resultatet ble Honda X-Adventure, produsert for å være like gøyal i hverdagen, som den er når du stikker av og fortrenger hverdagens stress og mas.

En trygg og komfortabel sykkel

Med Honda X-Adventure sitter du som fører høyt og oppreist i setet og får god oversikt over trafikken. Den lange fjærvandringen garanterer behagelig komfort på dårlige veier. Praktisk er også den store skjermen som pryder cockpiten midt i førerens synsfelt. Her vises all relevant informasjon på ryddig og sikkert vis. Under setet finner du et 12 V-uttak til opplading av dine mobile enheter, og det 21 liter romslige oppbevaringsrommet under setet lyses opp av en LED-lampe. Du får derfor en sykkel med en rekke praktiske funksjoner, ved siden av fart og spenning!

Har du en eventyrer i deg, velger du Honda X-Adventure!

Vi anbefaler deg å benytte vår erfaring som autorisert Honda-forhandler dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon vedrørende Honda X-Adventure!

Vi setter pris på å dele vår erfaring med engasjerte kunder og trenger erfaringsmessig kun noen få stikkord for å veilede deg til rett sykkel!
No items found.