Man kan trygt si at Yamaha mener alvor med XSR700.

Er du klar for en sykkel med tidløst design, bygget med morgendagens teknologi som gir en fornøyelig og underholdende kjøreopplevelse?

Vi i Motor Teknikk er den naturlige sparringspartneren for deg som ønsker å bli bedre kjent med det kraftige dreiemomentet og det svært smidige chassiset gjør at XSR700 er som skapt for deg som setter pris på de klassiske modellene og som elsker å kjøre legendariske motorsykler.

Yamaha XSR700 har det beste av det beste fra det tradisjonelle designet fra Yamahas lange historie, nettopp for å hedre de gamle modellene, samtidig som den like fullt er morgendagens motorsykkel.

Den banebrytende teknologien er bevart og videreutviklet

Yamaha XSR700 har inkludert den banebrytende 2-sylinders rekkemotoren på 689 cc med sin spesielle crossplane-filosofi, som gjør den i stand til å oppnå lineært dreiemoment for utmerket akselerasjon. Yamaha XSR700 har retrostil samt et kompakt og lett chassis for fremragende smidighet og håndtering.

Vi i Motor Teknikk ønsker å være det naturlige valget for deg som skal kjøpe ny eller brukt motorsykkel og setter alltid deg som kunde i fokus. Vår oppgave er å dekke dine behov slik at du velger riktig sykkel relatert til budsjett, bruksområder og valg av utstyr.

Besøk oss i dag og ta en uforpliktende prøvetur med Yamaha XSR700!No items found.