Yamaha XSR700 X Tribute er en ren hyllest til XT-serien. Formålet er å gjenskape den grunnleggende spenningen og kjøregleden for deg som entusiast.

Yamaha har klart å bevare det ikoniske fargesammensetningen som er kjennetegnet for serien. Samtidig er det inkludert en rekke eksklusive scrambler-utstyr - nettopp for å gi deg den ultimate kjøreopplevelsen.

Design med masse historie

På slutten av 1970-tallet ble XT500 introdusert for verden og ble umiddelbart en bestselger. Dette ga Yamaha legendestatus, en posisjon bedriften har klart å bevare siden den gang. Yamaha har klart å bevare den morsomme kjøreopplevelsen kombinert med enkle men gode finesser.

Spesielle egenskaper inkluderer et flatt sete i XT-stil og kraftige fotstøtter, samt terrengstyre og gaffelmansjetter som utfyller den tidløse scrambler-stilen. Og takket være en 689 cc inline 2-sylindret motor og lett karosseri har den XSR700 XTribute imponerende kraft og teknologi.

Som kunde hos oss i Motor Teknikk vil du oppleve at vi alltid er tilgengelige med råd, tips og veiledning om hvordan sykkelen oppfører seg på forskjellige underlag og situasjoner. Du skal kunne lene deg på vår fagkunnskap og erfaring!

Vi ønsker deg velkommen til å ta en prøvetur. Sånn om du tør?


No items found.