Med XV950R ønsker Yamaha å gi alle entusiaster der ute, en fantastisk mulighet for å kjenne på deres anerkjente kvalitet. XV950R er en modell som kombinerer karakteren og personligheten til de originale bakgatekreasjonene med et nytt, neo-retro, japansk utseende.

Klarer du å la en slik mulighet gå fra deg?

Stilfull og sporty kjøreegenskaper

Yamaha XV950R er kompakt og stilfull med lav setehøyde som gir optimal komfort. Sykkelen har sporty kjøreegenskaper, samtidig som den individuelle karakteren er trygt bevart av Yamahas produksjonsteam. Yamahas signatur har i en årrekke vært rette linjer og bruk av synlige metallkomponenter som fremhever det enkle designet, mens V-twin-motoren gir kraftig ytelse.

Yamaha XV950R kombinerer sports- og cruiseregenskaper, blant annet ved hjelp av oppgradert fjæring.

Hos oss i Motor Teknikk kan du trygt bli bedre kjent med Yamaha XV950R, enten du ønsker mer informasjon om kjøreegenskapene eller om du er klar for å ta en prøvetur.

Vi er alltid tilgjengelige for rådgivning og veiledning!

Vi setter vår lit til å ha en flott butikk som kan skaffe deg hva enn det er du ønsker deg. Vi skreddersyr løsninger, og med vår lange fartstid har vi kort leveringstid, svært god kompetanse og kan om ønskelig levere din drømmesykkel på døren til en fornuftig pris.
No items found.