I flere tiår har Yamaha vært betraktet som en anerkjent produsent av motorsykler med innovative løsninger som har revolusjonert motorsykkelen opp gjennom årene.

Yamaha YS125 er intet unntak, spesielt for deg som er på jakt etter en pendlersykkel!

Opp gjennom årene har Yamaha tilegnet seg en bred gruppe med lojale og trofaste førere som har behov for smidig farting i byen hver eneste dag.

Arvtakeren for YBR125

Er du en av mange tusen som har dratt nytte av YBR125? Da kommer du garantert til å like YS125 som er laget for å ta stafettpinnen videre på en pålitelig måte i denne sykkelkategorien.

Vi i Motor Teknikk føler oss trygge på at du kommer til å bli imponert av den utrolige drivstoffutnyttelsen til Yamaha YS125, i tillegg til det stilige utseendet – og når du kjenner hvor behagelig den er å sitte på, vet du at denne lette motorsykkelen er et smart livsstilsvalg. Jevn håndtering og enkel styring leveres som standard, takket være den myke fjæringen og 18-tommers hjul – og 14-liters drivstofftank lar deg kjøre langt mellom hver gang du må fylle på drivstoff - Nettopp for at du skal kunne nyte opplevelsene dine!

Du er hjertelig velkommen til å benytte deg av vår erfaring og fagkunnskap rundt Yamaha YS125. Vi forstår det kan være kjekt å bli bedre kjent med sykkelen før du tar det store valget. Erfaringsmessig trenger vi ikke mange stikkordene for å veilede deg til rett sykkel!

No items found.