BMW Motorrad startet sin produksjon av motorsykler i 1923 og har i dag 98% av sin produksjon ved fabrikken i Berlin. Dette er sykler som blir levert til hele verden. Det er kun G310R og G310GS som produseres ved en av verdens største MC-fabrikker i India, men selv disse modellene må innom Berlin for en kvalitetskontroll. BMW er ren kjøreglede fra A-Å og tilbyr deg som kunde et vidt spekter av modell-muligheten. Samtidig med noen av de mest solgte modellene i verden leverer også BMW bekledning og deler av ypperste kvalitet for å gi deg som kunde det totale utvalget.

Mange kunder velger Motor Teknikk når de skal ha ny BMW, for vi har det som skal til for å sette deg ut på ditt neste eventyr.

Vi har vært stolt forhandler av BMW Motorrad siden 2000.

Vi i Motor Teknikk ønsker å gi alle våre kunder et så godt og effektivt møte som mulig, slik at vi kan skreddersy din kundeopplevelse hos oss. Vi ønsker å tenke nytt og med det vil vi gjøre vårt ytterste for at møtet mellom oss og deg som kunde blir trygt og godt. Ved å booke en time med oss får du en garantert tid med en av våre selgere, og i sesongen kan pågangen være stor, derfor kan dette være en god løsning for deg som kunde hos oss. Med en fleksibel timebestilling ser vi frem til et spennende mc-prat med deg!

Book møte med selger

Få med Sørlandspakka ved kjøp av ny sykkel

Les mer