Lett. Kompakt. Kvikk. Honda CB125R er den perfekte første motorsykkelen, og den vil garantert få deg hektet. Om det er bygater eller landevei, den vil bare kjøres.

Frihet i sikte!

Lettsykkelen CB125R er designet over samme lest som storebroren CB1000R. Er du på jakt etter din aller første sykkel? Én tur på CB125R, og du er solgt. Kåpeløse og strippede Honda CB125R er en super inngangsmodell for et deilig liv på to hjul. Dette er den ultimate lettvekteren for deg som er ung og glad i fart og spenning; en lett maskin som får deg på kroken og bare blir starten på endeløst heftige opplevelser i sykkelsetet.

Modellen inngår i det stilige designkonseptet «Neo Sports Café», som omfatter de fire, nakne syklene CB1000R, CB650R, CB300R og CB125R.

God kontroll, tøff holdning

CB125R er en skikkelig pimpet versjon av CB125F og er en maskin det er gøy å sitte i setet på. Dette er sykkelen som gir førstegangskjøpere utfordring og kontroll i passende doseringer.

Tallene taler for seg: 13,3 hestekrefter, et dreiemoment på 10 Nm og en vekt på bare 125, 8 kilo. CB125Rs reaksjonsevne gir deg det du trenger av spillerom både i bytrafikken og i åpne landskap. Samtidig skal du lete lenge etter et mer miljøvennlig kjøretøy med konvensjonell motorteknikk.

CB125R er en gjerrigknark på forbruk, men ekstremt raus på ytelse.

Elegant og enkel design

Hondas designteam har valgt en moderne, men likevel klassisk utforming av denne sykkelen. Klassiske Naked Bike-elementer er på plass – som for eksempel de runde lyktene, som her er utstyrt med moderne LED-lys. Lakken er svart med kule detaljer i metall. Dette er rett og slett en lettsykkel som stikker seg frem i vrimmelen av lignende sykler i markedet.

«Verdien av livet ditt kan måles etter hvor ofte sjelen din ble dypt beveget,» har Honda-gründer Soichiro Honda uttalt. CB125R er en perfekt start på resten av ditt mc-liv.

No items found.