De med erfaring vil oppsummere Honda CB500F som en kompakt, spenstig, kvikk sykkel å håndtere. Fordi den er letthåndterlig egner den seg godt for deg som ønsker å oppgradere fra en mindre motorsykkel. Vi i Motor Teknikk anbefaler CB500F for deg som ønsker en naturlig overgang til en tyngre sykkel.

Vi i Motor Teknikk har siden 1972 sørget for å dekke behovene til motorsykkelentusiaster rundt omkring i landet. Vi er stolte av å være autorisert forhandler av Hondas motorsykler, som forøvrig er den desidert største produsenten på verdensbasis.

Rett kjørestilling er viktig

Honda CB500F har en klassisk kjørestilling der du som sjåfør sitter mer oppreist, og hvor armene skånes for større belastninger. I salen på CB500F har du full kontroll, enten du cruiser rundt i byen eller pendler til og fra jobb.

Kostnadseffektiv kjøreglede

Honda har med CB500F gitt deg som entusiast en sykkel med svært gode kjøreegenskaper og en responsvillig 500 cm3 motor. For deg som fører betyr dette at du får en sykkel som passer like godt for både rushtrafikk og på motorvei. På grunn av sin høye tekniske kvalitet, gunstige pris og lave driftskostnader er den også en perfekt langtidspartner og et praktisk valg for førere, uavhengig erfaring.

En anerkjent trio på verdens basis

Hondas mellomvekttrio består av tre klare favoritter, verden rundt - Streetbiken CB500F, sportssykkelen CBR500R og eventyrmodellen CB500X. Alle tre syklene kan kjøres med A2-førerkort.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss i Motor Teknikk dersom du ønsker mer informasjon om Honda CB500F. Du kan også besøke oss for en prøvetur, men vær forberedt på en heftig opplevelse!


No items found.