Hondas 500-serie anerkjennes verden rundt. Kontinuerlig utvikling og evig søken etter innovative løsninger står svært sentralt i produksjonen. Produksjonsteamet til CB500X har gjort seg flid i form av nytt 19-tommers hjul i front, lengre fjæringsvei foran og bak, en slankere sal, økt styrevinkel, konisk styre og en tøffere og røffere kåpe som gir langt bedre beskyttelse mot røffe værforhold.

Man kan trygt si at Honda CB500X lever opp til X-en i navnet!

Et godt valg for deg som er ny

Honda CB500X er en yndling hos førere som ønsker en smidig overgang fra lette sykler til sykler med mer krefter. Vi i Motor Teknikk tror dette kommer av de gode kjøreegenskapene og at den er lett å håndtere.

Like bra på alle underlag

Honda CB500X er en allsidig sykkel som passer like godt for alle underlag. Med CB500X får du en sykkel som takler asfalt like godt som uforutsigbare grusveier. Med denne motorsykkelen trenger du ikke å snu der asfalten tar slutt. Vi tror du må lete lenge etter en heftigere opplevelse enn hva CB500X gir deg som entusiast.

Kvalitet i alle ledd

Som for de fleste Honda sykler sitter du avslappet og oppreist og med et godt grep på det brede styret til en Honda CB500X. Med sin lette håndtering og fantastiske førermiljø kan CB500X kjøres av alle førere. .

Honda CB500X er fysisk større enn sine søsken CBR500R og CB500F, med lengre fjæringsvei og litt større hjulavstand. Stylingen er inspirert av V4-Crosstourer, med et slagvolum på 1200 cm3. CB500X er skapt for deg som ønsker en eventyrer med X-faktor!

En diamantramme av stål og høykvalitets fjæringssystem med 41 mm teleskopgaffel og Pro-Link-monodemper bak gir sikker, presis respons sammen med 17-tommers aluminiumsfelger og brede dekk (120 framme, 160 bak). Kraftige bølgeformede skivebremser og ABS gir total kontroll over kjøreopplevelsen.

Vi i Motor Teknikk har siden 1972 sørget for å dekke behovene til motorsykkelentusiaster rundt omkring i landet. Vi er stolte av å være autorisert forhandler av Hondas motorsykler!  Benytt deg av vår fagkunnskap!

No items found.