Verdsetter du kombinasjonen av moderne design og heftige spesifikasjoner?

Vi i Motor Teknikk tror du aldri har sett maken til naken mellomvekter som Honda CB650R!

Honda anerkjennes verden rundt for sitt unike Neo Sports Café design som er godt implementert i modellene CB1000R, CB300R og CB125R. CB650 er intet unntak og vi er sikre på at du vil la deg imponere når sykkelen rett og slett er et sant blikkfang for alle med interesse for sykkel.

En sykkel med et hav av muligheter

Neo Sports Café- familiens store signatur er naturligvis den fullt synlige firesylindrede motoren, og den runde signaturfrontlykten i kombinasjon med den gjennomdesignede bensintanken. I Honda CB650R følges det eksklusive designet opp med eksklusive spesifikasjoner. Resultatet for deg som entusiast er en helt rå, naken mellomvekter med topp ytelse og uante muligheter.

Kontinuerlig utvikling med perfeksjonisme

Honda er anerkjent for sitt fokus på utvikling, og CB650R er intet unntakt. Det nye chassiset med redesignet ramme, bensintank og fothvilere, gjør sykkelen fem kilo lettere enn 2019 versjonen av CB650F. Andre spesifikasjoner som er unike for sykler i dette segmentet, er den nye 41 mm Showa Separate Function Fork (SFF) USD-frontgaffelen, de radialmonterte firestemplede bremsekaliperne, de flytende skivebremsene og de nye hjulene. Heller ikke her velger Honda å hvile på sine laurbær - alt for å gi deg best mulig kjøreglede.

Fullproppet av godsaker

Det koniske styret for CB650R gjør det enklere å styre sykkelen, med en sporty sittestilling. Dessuten har Honda CB650R den samme ikoniske, runde frontlykten som CB1000R (alle lys er LED) og en moderne LCD-instrumenttavle med girindikatorer og annen nyttig info.

Motoren på Honda CB650R er villig og sterk, og gjør en god jobb gjennom hele registeret. Motoren kommer opp i 12 000 omdreininger, noe som tilsvarer 1000 omdreininger mer enn fjorårets modell CB650F.

Honda CB650R er noe så unikt som en naken mellomvekter som kombinerer både design, ytelse og eksklusive spesifikasjoner.No items found.