Supersportsykkelen CBR500R er blitt totalt restylet. Den har blitt mer sporty, smalere og kvassere – tydelig inspirert av Hondas flaggskip i supersport-klassen, CBR1000RR Fireblade.

CBR500R er sykkelen for alle som vil ha en moderne, frekk og lett sportsmaskin. Like gøyal å cruise rundt med på landeveien i helgene som den er å pendle med til og fra jobb.

Sørg for at du benytter deg av en autorisert forhandler av Honda når du skal kjøpe ny motorsykkel. Vi er det naturlige valget for deg som ønsker en forhandler som ivaretar dine verdier som motorsykkelentuasiast med god rådgivning og oppfølging.

For deg som ønsker det lille ekstra

Blant entusiastene har Honda CBR500R alltid vært en rask, økonomisk, rimelig og morsom motorsykkel. Som eier av Honda CBR500R får du enda mer av det samme – pluss noe ekstra. Du kan være trygg på at motoren akselerer raskere og lyden er grommere. Alt ligger tilrette for mange fantastiske opplevelser! Denne sporty mellomklassemodellen passer både for dem som nettopp har tatt lappen, og for mer erfarne MC-kjørere.

En favoritt på verdensbasis

Honda CBR500Rs design har synlige likhetstrekk med CBR1000RR, som betraktes som Hondas flaggskip i supersport-klassen. Siden 2013 har maskinen blitt brukt i European Junior Cup, og Honda CBR500R har alltid vært kjent for sin kombinasjon av livlig ytelse og sportsstyling. Den har blitt populær både blant kjørere som tar steget opp fra mindre sykler, samt blant mer erfarne kjørere på jakt etter en allsidig sportssykkel.

Den ivrige tosylindrede motoren minner om arkitekturen til motoren i kraftverket CBR1000RR. Gjennom endring av ventil-timingen har motorens effekt og dreiemoment økt med 4% i mellomregisteret. Den nye lyddemperen med to utganger, gir CBR500R en grommere og mer sporty lyd, mens Assist and Slipper-clutchen gjør det enklere å gire opp og ned.

En trio som slår fra seg

Hondas mellomvekttrio består av streetbiken CB500F, sportssykkelen CBR500R og eventyrmodellen CB500X. Alle tre syklene kan kjøres med A2-førerkort.No items found.