Når F blir til R blir resultatet en ekstremt potent og sportslig motorsykkel.

Splitter nye CBR650R er en evolusjon av CBR650F, og den sporty stylingen er hentet fra CBR1000RR Fireblade. Like fullt er CBR650R først og fremst seg selv – designet for å utforskes, brukes og nytes på veiene.

Som Supersportsykler flest er fokuset lav vekt, perfekte kjøreegenskaer og høy ytelse. Honda CBR650R er intet unntak og egner seg perfekt for banekjøring, på svingete småveier til lengre motorveietapper. Det finslipte kjøreinstrumentet til Honda CBR650R gir presise tilbakemeldinger til deg som fører som opplever en kompromissløs kjøreglede.

Adrenalinkick og komfort

I transformasjonsprosessen fra F til R har CBR650R blitt en sjelden rase: en sportssykkel som gir like mye glede og komfort som adrenalinkick og spenning. Likevel er den brukervennlig, praktisk og økonomisk nok til å være et fett alternativ for både daglig transport og fritidsmoro.

Aggressiv og aktiv sittestilling

Salen er kompakt, og den aggressive kjørestillingen inntas med et clipon-styre som festes under øvre styrestem. Styret er plassert 30 mm lenger fremme enn på CBR650F, mens fothvilerne befinner seg 3 mm lenger bak og 6 mm høyere. Setehøyden er fortsatt 810 mm.

Design som holder hva det lover

Med de to stirrende LED-lyktene i front, tar CBR650R sin plass i gatebildet og inngår ingen kompromisser. Under sidedekslene skjuler det seg rå muskelkraft, selv om linjene og vinklene er slanke.

CBR650R ser helt rå ut. Det er den også. Den firesylindrede motoren har en kompakt og innebygget konstruksjon, men er fullt synlig. Girkassen har seks trinn og sylinderne en 30° helling – noe som er et blikkfang i seg selv.

Hemmeligheten ligger i detaljene

Assist & Slipper-clutchen er ny og gjør det enklere å gire opp samtidig som den kontrollerer bakhjulet under raske nedgiringer. I tillegg gir Honda Selectable Torque Control (HSTC) bakhjulet et bedre veigrep og kan deaktiveres helt om du vil. I tillegg kan CBR650R skilte med den nye 41 mm Showa Separate Function Fork (SFF) USD-frontgaffelen og radialmonterte firestemplede bremsekalipere.

Vi i Motor Teknikk har siden 1973 vært en autorisert forhandler av motorsykler fra verdens største produsent - Honda. Vi er behjelpelige med å finne rett motorsykkel for deg som ønsker en ny dimensjon av kjøreglede!No items found.