Ønsker du en allsidig og leken sykkel?

Førere av Honda MSX125 har en tendens til å komme først frem, og alltid med et smil om munnen.

Honda MSX125 er halvt motorsykkel og halvt minibike – med en motor på 125 cm3 og har vært starten på MC-eventyret for mange habile landeveiskjørere og crosskjørere, verden rundt.

En sykkel som passer for alle

Honda MSX125 er liten nok til å være ekstremt lettvint å håndtere for alle førere, samtidig som den har den riktige storhetsfølelsen av ordentlig motorsykkel takket være en rekke standard størrelse komponenter. For markedet er dette en helt ny type fritidsmotorsykkel, spesielt utviklet spesielt for yngre førere. Honda MSX125 har prestasjonsegenskaper som matcher tøff håndtering og et design som forener leken stil med røff, urban attityde.

Hondas velprøvde og effektive motor med et slagvolum på 125 cm3 og innsprøytning har blitt ytterligere forbedret for å gi enda lavere forbruk, i tillegg til jevn akselerasjon ved gasspådrag.

En favoritt på internasjonal basis

Med patentsøk på hele fire nyvinninger i løpet av utviklingen av Honda MSX125, har Honda fokusert på hvordan rammen og tanken deler samme struktur. Det er åpenbart at Honda tar denne sykkelen seriøst. Honda MSX125 er kanskje liten, men det gjenspeiler ikke salget på internasjonal basis. Allikevel er det ingen tilfeldigheter når sykkelen har både gjenkjennelsesfaktor og personlig kjøreglede.

Honda MSX125 har et friskt og minimalistisk design, utviklet for deg som ønsker et morsomt og fleksibelt transportmiddel med i båten, campingvogna, bobilen eller på sommerhytta.

Benytt deg av vår fagkunnskap og erfaring dersom du har spørsmål i forbindelse med sykkelen!No items found.