Honda NC750X er den desidert ultimate pendlersykkelen!  Og som dekker alle behovene en entusiast krever for optimal nytelse på sykkelen.

Hondas produksjonsteam har klart å skape en tøff adventure-stil kombinert med en sterk og svært økonomisk motor, oppreist sittestilling, oppbevaringsplass, LED-lys, LCD-instrumentpanel og antispinnsystem (HSTC) gjør Honda NC750X til en særdeles smart og prisgunstig allrounder for deg som ønsker det lille ekstra.

Sykkel med fantastisk motor og dreiemoment

Honda NC750X er anerkjent for sin sterke motor som har et slagvolum på 745 ccm og som er ment for å gi sine fans mye dreiemoment og passelig med effekt. Dette gjør motoren svært enkel å kjøre. Sykkelen drar godt, nesten uansett hvilket turtall du ligger på. Du får den i to varianter, med manuell girkasse eller dobbeltclutch-girkasse (DCT). Valgene er mange, og ment for å tilrettelegge for de gode turene.

Skreddersydde løsninger og fornuftige priser

Vår lange erfaring og fornøyde kunder gjør at vi i Motor Teknikk blir det naturlige valget for deg som vurderer å skaffe deg ny sykkel og heftig utstyr.

Vi setter vår lit til å ha en flott butikk som kan skaffe deg hva enn det er du ønsker deg. Vi skreddersyr løsninger, og med vår lange fartstid har vi kort leveringstid, høy kompetanse og kan om ønskelig levere din drømmesykkel på døren til en fornuftig pris.

Vi ønsker deg velkommen til uforpliktende samtaler og prøveturer!


No items found.