Som oftest strides de lærde, men det er full enighet om at Honda NC750X DCT er den ultimate pendlersykkelen!

Med sin tøffe adventure-stil kombinert med en sterk og svært økonomisk motor, oppreist sittestilling, oppbevaringsplass, LED-lys, LCD-instrumentpanel og antispinnsystem (HSTC) gjør dette til en særdeles smart og prisgunstig allrounder.

For deg som liker at det drar litt

Den sterke motoren til Honda NC750X DCT har et slagvolum på 745 ccm og er laget for å gi sine fans verden rundt, mer dreiemoment og passelig med effekt. Dette gjør motoren svært enkel å kjøre for deg som fører. Sykkelen er kjent for å dra ekstremt godt, nesten uansett hvilket turtall du ligger på. Du får den i to varianter - med manuell girkasse eller med dobbeltclutch-girkasse (DCT).

En god kjøpsopplevelse er vesentlig for gode kjøreturer

Som kunde hos Motor Teknikk vil du oppleve at vi alltid er tilgengelige med råd, tips og veiledning. Vi er også behjelpelige med rådgivning om alt fra hvordan sykkelen oppfører seg i gitte situasjoner til vedlikehold og hvordan du planlegger best for korte til lengre turer.

For oss er din glede viktig!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å benytte deg av vår erfaring dersom du ønsker mer informasjon vedrørende Honda NC750X DCT!


No items found.