Den nye BMW R 1250 GS Adventure er kjent for å være et arbeidsjern, bygget for dine utfordringer. Grove ruter, uheldige forhold og de mest avsidesliggende destinasjonene er ikke noe problem for dronningen av enduro som har en lang historikk fra blant annet Paris-Dakar-rallyet.

Økt ytelse og mer effektivitet

Med kapasitetsøkningen til 1254 ccm og 100 kW (136 hk), har du som fører enda mer kraft til villmark, ørken eller landevei. I tillegg til den økte ytelsen, fungerer motoren også mer effektivt og gir deg den utholdenheten du trenger for å komme til neste trinn.

Motor og effekt er den samme som lillebroren, men generelt kan man si at BMW R 1250 GS Adventure er en større sykkel med større bensintank, bedre beskyttelse mot vær og velt, høyere kjørehøyde og kraftigere støtdempere.

Sykkel med helt ny teknologi

Den variable kamakselkontrollen BMW ShiftCam er en helt ny teknologi - den gir deg suverenitet i hvert motorhastighetsområde og gir Boxer-motoren et enestående særpreg.

Uansett hvilket eventyr som driver deg, er BMW R 1250 GS Adventure klar til å dra med deg.

Siden 1972 har vi I Motor Teknikk opparbeidet oss en solid posisjon som autorisert forhandler av BMW. I dag er vi desidert best på rådgivning og veiledning i bransjen. Uansett hva du lurer på - vi kan hjelpe deg. Med tanke på at vi har eksistert lenge har vi også muligheten for å skreddersy våre løsninger nøyaktig etter dine ønsker. Dette gjenspeiler også våre priser på BMW R 1250 GS Adventure!

No items found.