Den nye BMW R 1250 RT er laget for entusiastiske førere som leter etter frihet. Det variable kamakselkontrollsystemet BMW ShiftCam sikrer overlegen sømløs kjøring og komfort. For rask sving og enormt dreiemoment på rette strekk.

Vi i Motor Teknikk kan trygt anbefale R 1250 RT for den som er opptatt av komfortabel kjøreglede og som forventer ypperste kvalitet. Du blir ikke skuffet av BMW sin fantastiske sykkel!

Med ny imponerende motor

Den nye tvilling-sylindrede Boxermotoren og 100 kW (136 hk) 1250 ccm motor lar deg enkelt oppleve landskapet. Og din BMW R 1250 RT er unik takket være nye individualiseringsalternativer: det er din tur, det er din sykkel.

Vi er en autorisert merkevareforhandler med lidenskap for motorsykler. Vi har lange tradisjoner og erfaringer i bransjen, og vår motivasjon for å finne din drømmesykkel er like sterk i dag, som da vi startet i 1972.

Vi i Motor Teknikk ønsker å være det naturlige valget for deg som skal kjøpe ny eller brukt motorsykkel og setter alltid deg som kunde i fokus. Vår oppgave er å dekke dine behov slik at du velger riktig sykkel relatert til budsjett, bruksområder og valg av utstyr.

Hos oss er alle sykkelentusiaster velkomne!


No items found.