Bryt ut og akselerer mot frihet, opplev nye ting og kos deg i vinden - med BMW R niT Scrambler. En robust sykkel med det autentiske scrambler-utseendet, kombinert med den innovative teknologien og den kjente kvaliteten på BMW Motorrad.

Allsidig motorsykkel, til og med for to personer

Enten du er i byen, på svingete landeveier eller på stranden - du merker raskt at den kraftige sidestilte tvillingmotoren og høyposisjonerte doble lyddempere gir kraftig akselerasjon og en umiskjennelig lyd.

Selv lange turer med to personer er en lek takket være den avslappede sittestillingen. Og i løpet av bare noen få trinn kan du gi R niT Scrambler ditt eget personlige preg når sykkelen har en rekke tilpasningsalternativer for deg som vet hva du vil ha.

Siden 1972 har vi I Motor Teknikk opparbeidet oss en solid posisjon som autorisert forhandler av BMW. I dag er vi desidert best på rådgivning og veiledning i bransjen. Uansett hva du lurer på - vi kan hjelpe deg. Med tanke på at vi har eksistert lenge har vi også muligheten for å skreddersy våre løsninger nøyaktig etter dine ønsker.

Vi kan bare anbefale deg å teste ut BMW R nineT Scrambler. Du vil garantert bli imponert over sykkelen!No items found.