Be ikke om tillatelse, krev alt. Fra deg selv, men også fra maskinen din. Kjemp alltid for den perfekte linjen - hver kurve noen grader dypere, noen få millimeter tettere. Kilometer etter kilometer.

Aggressiv og tom for kompromisser

Med den nye S 1000 XR har du en motorsykkel som heller ikke gjør noen kompromisser. Den kombinerer atletikk og prestasjoner på lang avstand i perfekt form. Den sportslige aggressiviteten kommer fra RR.

Den enestående ergonomien med den stående, avslappede seteposisjonen lar deg imidlertid lengte etter hver kurve og strekk hele dagen. Et løp som bare avsluttes når du vil. Sånn det skal være. Det er slik vi ser på XR. Hva med deg? #NeverStopChallenging.

Dersom du skal kjøpe ny eller brukt motorsykkel fra BMW er det viktig at du velger den beste leverandøren som du er sikker på at ivaretar dine interesser. Vi i Motor Teknikk setter deg som kunde i fokus for å dekke dine behov slik at du velger riktig sykkel relatert til budsjett, bruksområder og valg av utstyr.

Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap og erfaring når du skal ta det avgjørende valget. Vi er selvfølgelig behjelpelige med prøveturer med BMW S 1000 XR for å gjøre valget enklere!

No items found.