Er det en ting som er viktig for Motor Teknikk, så er det sikkerhet. Vi ønsker at alle våre kunder skal være trygge på veien, til enhver tid. Motor Teknikk selger KUN bekledning som er CE-godkjent. Men hva er egentlig dette?

Dette betyr at utstyret oppnår sikkerhetskravene i EU, når det kommer til MC bekledning. Alle produkter som har dette merket, har gått igjennom flere tester for at det skal oppnå kravene EU krever. Uten denne merkingen vet men ikke hvordan produktet reagerer ved ett slag eller sammenstøtt. Kanskje beskyttelsen kun er laget av skumgummi, eller stoffet på jakken brenner seg inn i huden mens du sklir på asfalten - dette kan man ikke vite om man kjøper ett produkt som ikke er CE-Merket.
Så skal man ta en sjans, eller betale litt ekstra for å vite at man er sikker på vei? Svaret er enkelt, spør du oss.

Flere konkurrenter selger kanskje billigere produkter enn oss, men siden det koster store summer å få bekledning godkjent - er ikke prisen realistisk for at det skal være CE-godkjente plagg.

Som mange kanskje ikke vet så krever kjøreskoler og Statens Vegvesen at man har CE-godkjent utstyr ved opplæring eller oppkjøring. Har man ikke dette, kan man miste sin førerprøve eller få styrk før prøven har startet. Statens Vegvesen og kjøreskoler vet ikke om utstyret du bruker følger sikkerhetskravene, med mindre de er CE-merket.

§ 30-1 KRAV
"Kandidaten skal under kjøring i tillegg til påbudt styrthjelm benytte gjennomsiktig visir eller briller, hansker, fottøy som dekker over ankelen og hensiktsmessige klær egnet for motorsykkelkjøring som dekker øvrige kroppsdeler. Hansker, fottøy og klær skal være av materiale som ikke smelter, brenner eller rives ved velt, og som har beskyttende effekt ved slag og støt." (Lovdata)

Å de vet ikke om sitatet "Hansker, fottøy og klær skal være av materiale som ikke smelter, brenner eller rives ved velt, og som har beskyttende effekt ved slag og støt" med mindre det er CE-merket.