Når du skal kjøpe ny eller brukt motorsykkel er det viktig at du velger den beste leverandøren som du er sikker på at ivaretar dine interesser. Motor Teknikk setter fokus på deg som kunde og prioriterer å dekke dine behov slik at du velger riktig sykkel relatert til budsjett, bruksområder og valg av utstyr.

Som kunde hos Motor Teknikk vil du oppleve at vi alltid er tilgengelige med råd, tips og veiledning. Vi tar gladelig en samtale om alt fra hvordan sykkelen oppfører seg i gitte situasjoner til vedlikehold og hvordan planlegge for korte til lengre turer. Alt så du som kunde skal ha optimal glede og nytte av din motorsykkel.

Hos oss i Motor Teknikk ønsker vi nye kjøpere det samme som de gamle: Et forhold som varer livet ut. Erfaring har lært oss at vi alltid kan hjelpe kunder med ting de ikke hadde tenkt på. Av den grunn ønsker vi alle våre kunder hjertelig velkommen til våre arrangementer hvor man i tillegg til å erverve ny kunnskap møter likesinnede og får nye venner.

Vår lange erfaring og fornøyde kunder gjør at Motor Teknikk blir det naturlige valget for mange som vurderer å anskaffe seg ny sykkel og utstyr. Vi setter vår lit til å ha en flott butikk som kan skaffe deg hva enn det er du ønsker deg. Vi skreddersyr løsninger, og med vår lange fartstid har vi kort leveringstid, svært god kompetanse og kan om ønskelig levere din drømmesykkel på døren til en fornuftig pris.

Mange drømmer om å kjøre motorsykkel eller planlegger kanskje sitt første kjøp av motorsykkel. Da er det noen viktige punkter man bør tenke gjennom. Nedenfor deler vi i Motor Teknikk noen tanker med deg og gir deg noen tips du bør tenke på når du skal kjøpe motorsykkel.

Hvordan skal du bruke sykkelen

For å få drømmesykkelen er det viktig å ha identifisert ditt eget behov.

Hva skal du bruke sykkelen til?

Pendlere er ofte opptatt av å komme seg raskest mulig til og fra jobb mens de sitter behagelig. Da finner vi riktig sykkel og modell for ditt bruk.

Er du en person som bare ønsker å cruise langs landeveien og kjenne vinden i ansiktet en vakker sommer dag så er kanskje en spesiell type touringsykkel det rette for deg.

Betyr lyden i sykkelen mye for deg?

Ulike sykler har ulik lyd. Det er en av mange faktorer som kan spille inn i valget av en spesifikk modell.

Hva har høyden å si?

Hvor høy eller lav du er har også innvirkning på valg av sykkel. Man vil kanskje kjøpe en spesifikk sykkel, men høyden på sykkelen gjør kanskje at du ikke rekker ordentlig ned med bena til bakken eller omvendt. Uansett finner vi den rette modellen som faller i smak til deg.

Noen vil ha en sykkel med masse kubikk uten å tenke over at syklene da veier mer. Det er viktig at du har kontroll over sykkelen i alle situasjoner og er komfortabel på sykkelen.

Ønsker du en modell som går fortest mulig rett frem, eller en som går fort og ligger særdeles godt i svingene?

Liker du å ligge fremover mens du kjører, eller foretrekker du å sitte mer oppreist?

Skal du nær sagt kunne kaste deg ned i svingen eller liker du bare å kjenne bunndraget når du gir gass og kjører rett frem?

Disse er alle faktorer som spiller inn i valget av den rette sykkelen for deg. Derfor bør du ha tenkt gjennom disse tingene før vi hjelper deg å finne drømmesykkelen din.

Er prisen riktig

I likhet med biler finnes det svært mange faktorer som påvirker hvilken pris en motorsykkel har. Hos Motor Teknikk finner du en oversikt over ulike merker og modeller slik at du kan se hva som er forskjellen i pris og hvorfor.

Mange ønsker å bruke tid på å lese seg opp på diverse sykler før man tar kontakt med forhandler. Vår erfaring er at kundene setter stor pris på rådene vi kommer med samt hvor tilpasningsdyktige vi er med å skreddersy riktig pakkeløsning for den enkelte kunde slik at de finner den beste sykkelen til seg. I denne prosessen kommer det som oftest opp ting kunden selv ikke har tenkt på.

Finansiering og forsikring

Når du har bestemt deg for hvilken modell du skal kjøpe er det på tide å tenke på hvordan du skal finansiere drømmen din. Noen har penger på bok, mens andre ønsker å finansiere drømmen sin ved hjelp av lån. Vi tilbyr gode finansielle løsninger til alle vår kunder.

Neste steg er å tenke på forsikring. Da er det viktig å ha klart for seg hvilken type forsikring du skal ha, hvordan sykkelen står parkert, om den har alarm eller ikke, og hvordan du bruker sykkelen. Ikke minst er det stor variasjon i pris blant forsikringsselskapene. Vi kan bistå deg med råd om hvilket selskap som passer for deg, eventuelt hvilke selskap du bør sammenligne slik at du får det beste tilbudet.

Hvordan skal jeg vinterlagre min sykkel

Har jeg plass til den hjemme? Hvis ikke må jeg må sette den bort.  

I mange tilfeller kan du bestille tjenester som service, reparasjoner, montering av ekstrautstyr eller dekkbytte. Hvordan du behandler din motorsykkel når du ikke bruker den vil avgjøre hvor lenge den varer samt hvilken pris du får igjen for den da den skal byttes inn eller selges. Her hos Motor Teknikk har vi varme lokaler på nesten 3000kv2 så hos oss tar vi vare på din sykkel.