Adventure

Eventyr kommer i alle former og fasonger. Adventure-segmentet har virkelig satt seg som en kategori som tilbyr svært allsidige og populære modeller. Vi har et utvalg sykler som får deg frem, uansett hvor dine eventyr befinner seg.

For de som vil komme frem overalt

BMW R1250 GS er et arbeidsjern som gir deg alt du trenger. GS-serien har en lang historikk med tøffe forhold, blant annet gjennom Paris-Dakar-rallyet. Dagens modell med 136 hestekrefter og 1250 cm³ har nok kraft og moment til å klare de utfordringer som ligger foran deg. ShiftCam-systemet sørger for mye kraft, god drivstofføkonomi og lavere utslipp.
R1250 GS har flere hjelpemidler som bidrar til å gjøre kjøringene enklere og mer komfortabel. Et 6,5 tommers TFT-display viser all informasjon du trenger, som hastighet, turtall, navigasjon og annet relevant informasjon. Displayet er designet slik at det alltid er lett leselig, fra kraftig sollys til stummende mørke. Hill Start Control HSC er standard og gjør bakkestart til en lek. Dynamic Brake Control sørger for best mulig bremsekapasitet og stabilitet i en nødsituasjon.

Dersom du vil ha det lille ekstra, så er BMW R1250 GSA for deg.
Motor og effekt er den samme som lillebroren, men generelt kan en si GSA er en større sykkel. Den har større bensintank, bedre beskyttelse mot vær og velt, høyere kjørehøyde og kraftigere støtdempere.

Honda Africa Twin er et annet ikon med en stolt offroadarv.
En lettere og litt svakere sykkel enn ovennevnte BMW, men mer enn kraftig nok til at du kommer deg frem uten hyppige girskift. En ny motor på 1084 cm³ sørger for godt bunndrag. En ny og lettere stålramme gjør sykkelen lett håndterlig uten å måtte bruke mye krefter. Styret er forhøyet på 2020-modellen og sørger for en mer komfortabel kjørestilling.
Den kan også fungere som en fin touringsykkel og kommer derfor med cruise control som standard.

For eventyr i hverdagen

Honda CB500X er perfekt for deg som vil ut på eventyr hver dag. Dette er et svært godt valg til den som kjøper sin første sykkel og en vinner i mellomtung-klassen.
En lett og kvikk maskin som passer like godt på de lengre helgeturene som den daglige pendleruten. Kombinasjonen av lav vekt og nok kraft gjør CB500X til en sykkel som alle kan bruke. Komfortabel sittestilling og lengre fjæringsvei gjør at du klarer de fleste forhold i lang tid.

Naked

Dette er det mest populære og mestselgende segmentet de siste årene. Hos oss har Yamaha MT-09 Hyper Naked vært en bestselger. Et rått og aggressivt design gir en sykkel som krever oppmerksomhet. Du blir lagt merke til på en MT-09. MT står for Masters of Torque, noe som gjenspeiles i effekten. En 847 cm³ gir deg den kraften du trenger, når du trenger den. Yamaha MT-09 har et Quick Shift System og A&S clutch for raskere og mer stabile girskift, justerbare støtdempere og fryktinngytende LED-frontlykter.

Touring og sporttouring

Yamaha Tracer 700 er den perfekte kombinasjonen mellom sportslig ytelse og komfortable touring-egenskaper. Kombinasjonen av et aerodynamisk karosseri, god ergonomi, kompakt understell og en motor som bare gir og gir – da har du en sporty sykkel som tåler de lange turene. I tillegg har Tracer 700 den laveste vekten i sin klasse og justerbare støtdempere både foran og bak. Dette gjør den til en svært manøvrerbar sykkel. Ergonomi er et viktig premiss her. Det nye setet og et bredere styre gir deg mer kontroll og støtte på sykkelen. Vindskjermen er også mulig å justere med én hånd. Yamaha Tracer 700 kommer med flere tilvalg tilgjengelig slik at du enkelt kan tilpasse sykkelen til nettopp dine behov.

For de som krever det beste av det beste uten kompromisser - ikke se lenger enn BMW K1600 GTL. Dette er touring på første klasse. K1600 GTL kombinerer stil, komfort og luksus på en måte som ingen andre gjør. Den legendariske rekkesekseren yter hele 160 hestekrefter og 1649 cm³. Motoren gir mye moment ved lavt turtall, noe som sørger for en smidig, men samtidig kraftfull kjøreopplevelse. K1600 GTL er utstyrt med Dynamic ESA som standard. Systemet registrerer kjøreunderlaget fortløpende og justerer støtdemperne automatisk i forhold til dette. Dette gir overlegen stabilitet på veien.
For føreren finnes det ingen bedre plass å være enn på en K1600 GTL. Oppvarmede seter, elektronisk justerbar vindskjerm og uendelige justeringsmuligheter gjør dette til kongen på veien. Du kan rett og slett slappe av på en K1600 GTL.

Cruiser

Honda Rebel. Tidløs. Minimalistisk. Rå.
En populær cruiser i mellomtung-kategorien.
Her sitter du lavt og avslappet og har god kontroll ved lave hastigheter. Honda Rebel har et urbant design med en tidløst look som aldri kommer til å gå av moten.
Spesifikasjonene ellers er topp moderne. En 471 cm³ firetakter, nytt instrumentpanel, nye støtdempere, ny clutch, moderne fargevalg og mange tilvalg gjør Honda Rebel til et ypperlig valg for deg som trenger en røff og enkel sykkel i hverdagen.